Jobba hos oss

På Solid Development satsar vi starkt på att alla inom företaget ska känna sig delaktiga och ges möjlighet att påverka. Vi brinner för det vi gör men är samtidigt övertygade om att en god balans mellan arbete och privatliv gör att vi presterar bättre i det långa loppet.

Vi trivs med att arbeta ihop och har ambitionen att så ofta som möjligt hitta gemensamma projekt, och gärna på plats i våra egna lokaler i Gamla Stan i Stockholm. Vi strävar alltid efter att ha uppdrag som är utvecklande för individen såväl som för företaget, men ser även att samtliga vidareutvecklar sig via kurser och utbildningar. Självklart är hälsa och välmående viktigt både för dig och för oss. Vi satsar därför på friskvårdsbidrag, naprapat och ett eftertraktat medlemskap i Solid Devils.

Vi söker IT-arkitekter

Vi söker IT-arkitekter

Som IT-arkitekt är du involverad i projekt från krav till leverans. Du analyserar processer, verksamheten och dess IT-stöd. Därefter föreslår och driver du lösningar på hur IT-stöden bättre kan stödja affären och skapa ökad affärsnytta, vilket t.ex. innebär att ta fram tekniska specifikationer för övergripande funktioner, upphandling av standardsystem, processmodellering, agera teamledare, leda utvecklingsprojekt, följa upp mot leverantörer och arbetar med IT-strategier.

Rollen är bred, här har du möjlighet att jobba med en helhetssyn. Du arbetar både strategiskt och operativt och rör dig på såväl teknisk- som verksamhetsnivå. För att lyckas i denna roll har du flerårig erfarenhet som arkitekt med en bakgrund inom systemutveckling (.Net-plattformen). Du har ett helhetstänk och intresse kring moderna arkitekturella frågor, såsom tjänsteorienterad arkitektur. Vi vill att du har akademisk examen. Förmodligen har du också erfarenhet av olika projekt- och utvecklingsmetoder (t.ex. RUP, SCRUM).

Vi söker dig som lockas av att driva förändringsarbete i en bred roll i kärnan av våra kunders förbättringsprojekt. Du brinner för att skapa konstruktiva lösningar och är ödmjuk i ditt sätt att arbeta. Som person är du positiv, engagerad, drivande och har med din goda kommunikationsförmåga och ditt relationsorienterade sätt förmåga att driva förändring.

För mer information kontakta Tommy Adestedt, tel 08-402 16 71. Ansökan skickas till tommy.adestedt@soliddevelopment.se. Urval sker löpande.

Vi söker testledare

Vi söker testledare

Som testledare arbetar du med analys, krav och test i både små och stora projekt. Du är en viktig del i utvecklingsprojekt och har ett helhetsgrepp kring hela testprocessen, vilket t.ex. innebär kravarbete, att ta fram testplaner- och strategier, kommunicera med verksamhet och leverantörer, leda testteam och utföra funktionella tester.

Rollen är bred, här har du möjlighet att jobba med en helhetssyn. Du arbetar både strategiskt och operativt och rör dig på såväl teknisk- som verksamhetsnivå. För att lyckas i denna roll krävs ett par års erfarenhet av test och testledning. Du har erfarenhet av kravarbete och olika projekt-, utvecklings- och testmetoder. Vi vill att du har goda kunskaper inom SQL, XML och Excel. Akademisk examen är ett krav. Meriterande är systemvetarbakgrund, certifiering inom test (ISTQB, ISEB) och projektledning (PMP, IPMA).

Vi söker dig som lockas av att driva förändringsarbete i en bred roll i kärnan av våra kunders förbättringsprojekt. Du brinner för att skapa konstruktiva lösningar och är ödmjuk i ditt sätt att arbeta. Du har förmåga att kommunicera med såväl verksamhet som tekniker. Som person är du positiv, engagerad, drivande och har med din goda kommunikationsförmåga och ditt relationsorienterade sätt förmåga att driva förändring.

För mer information kontakta Tommy Adestedt, tel 08-402 16 71. Ansökan skickas till tommy.adestedt@soliddevelopment.se. Urval sker löpande.

Solid Devils

Solid Devils

Vi gillar utmaningar, och då gäller det inte bara på det intellektuella planet. Vi tycker även om fysiska utmaningar och tester, vilka vi får utlopp för genom vår äventyrsgrupp, Solid Devils. Alla har vi våra laster.
Något som är genomgående hos Solid Devils medlemmar är att vi är svaga för god mat och dryck. Efter ett tungt fysiskt pass gillar vi att ta igen oss, bli serverade god mat och kanske lära oss lite mer om olika viner. Minst två gånger om året ger vi oss dessutom av för att se att vi håller måttet!

REQB-certifiering

Vi är väldigt glada att vi nu fått ytterligare en certifierad konsult. Nu breddar vi vår företagsprofil med att även visa vår djupa kunskap i kravhantering. Åsa kan nu lägga till REQB Certified Requirements Professional till sin CV.